Včera večer jsem se vrátila z hor. Bylo krásně, ale strašná zima. V sobotu jsme dostali výborný nápad a v takové menší sněhové vánici vyrazili na běžky a ztratili se. I když nám do smíchu rozhodně nebylo, večer už jsme v teple u horké polívky na ten den vzpomínali s úsměvem na rtech a úlevou, že nakonec všecko dobře dopadlo. 

Když jsem dorazila domů, sdílela jsem na instagramu těch pár fotek, které jsem zvládla, než jsem ztratila cit v prstech. Pak  jsem narazila na jeden odkaz a trochu se zastyděla. Zábavných historek z hor už jsem napovídala kopu, jak byla zamrzlá i svěcená voda v kostele nebo jak kamarád na výletě, kde nám byla neskutečná zima, spadl do potoka. Jenže teď sedím doma v teple, umytá, najezená a jediné, co mě tíží, je, že ještě nemám úplně vybaleno.

Ne každý má takové štěstí. Na těch běžkách to chvílemi bylo fakt těžké, ale věděla jsem, že večer už budem v teple. A spousta lidí má před sebou jen vidinu dalších mrazivých dní a hlavně nocí.

Ještěže máme ty internety a můžeme pomoct během pár vteřin! :) Je to to nejmenší, co můžeme udělat. Za stovku zajistíme jednomu konkrétnímu člověku večeři, sprchu a noc v suchu a teple. Tak do toho pojďte taky, mrazy ještě chvíli potrvají. :)

https://www.noclezenka.cz/